OPET joj POZLILO: Kada će javnost saznati ŠTA SE DOGAĐA sa nemačkom kancelarkom? (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP-Markus Schreiber

Nemačka kancelarka Angela Merkel opet je usnimljena kako nekontrolisano drhti, ovog puta prilikom dočekivanja finskog premijera Anti Rinea.

Zabrinutost za zdravstveno stanje nemačke kancelarke raste poslednjih nedelja. Naime, u kratkom vremenskom periodu Merkel je usnimljena čak tri puta kako se strese i pokušava da zadrži smirenost tokom sastanaka sa svetskim liderima.

Naime, prethodni incident dogodio se krajem juna tokom zvaničnog imenovanja novog ministra pravde u Berlinu. Kancelarka je počela da se trese dok je stajala pored nemačkog predsednika Frank-Valtera Štanmajera, koji je držao govor.

Merkel je bila vidno uznemirena i stavila obe ruke na grudi, pokušavajući da se kontroliše. Ipak, ostala je sa ceremoniji, a kasnije se rukovala, osmehivala i pozirala za fotografije sa drugim zvaničnicima. U jednom trenutku kancelarki su ponudili i čaša vode, koju je odbila.

Pre ovog slučaja, Merkelova je izgledala nestabilno i uznemireno kada se sredinom juna dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Merkel je stajala pored Zelenskog na suncu dok je vojni bend svirao himne Nemačke i Ukrajine kada je počela da se trese. Posle intoniranja himne, delovala je bolje.

„Popila sam bar tri čaše vode, koje su mi očigledno bile potrebne, i sada mi je veoma dobro“, rekla je tada Merkel.


Izvor: BIZLife

Foto: Beta/AP-Markus Schreiber

Komentari 1

  1. Bozo

    Svako se moze razboleti, zasto bi predsednica vlade Nemacke-kancelarka Angela Merkel bila izuzetak. Bolest se mora leciti, inace ce uznapredovati i dovesti do smrti. Njoj se izgleda ne napusta kancelarska stolica-moc i vlast joj se mnogo osladila.