Ovako je “odjavljen” Kažiprst (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Za dva dana televizija B92 menja ime i postaje O2. Sa novim imenom i novom programskom šemom, neke emisije odlaze u istoriju. Jedna od njih je i „Kažiprst“, možda i poslednja emisija na nacionalnoj frekvenciji u kojoj novinari stvarno postavljaju pitanja. Poslednji gost bio je sociolog Ratko Božović, a emisiju je „odjavila“ zaštitno lice „Kažiprsta“ Suzana Trninić.

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Komentari 12

 1. Nency

  Tuzno! Srbija je sada definitivno jedan veliki pink reality!

 2. Optimist

  Žalosno. Nema dalje…

 3. Milivoj

  Umela je Suzana i bolje ali samo do 2012.

 4. Optimist sa iskustvom

  Stvarno treab biti optimist, pa izjaviti da nema dalje.

 5. Miskocije

  Ima dalje, al akcija je na narodu. Vreme budjenja je proslo, mada se i spavalice bude u jednom trenutku.

 6. Dosta je bre

  Zašto svi ovi dušebrižnici ne osnuju novu TV (recimo N1, na srpskom)?Ko im je kriv što je porodica Vučić otkupila b92?

  • zemunac

   Нелупајте какава породица вучић кад се зна да је власник н1 купио б92 и прву.

 7. Natasa

  U poslednje vreme je Kaziprst odudarao od ostalog sadrzaja te televizije, pa je ovo i ocekivan sled dogadjaja. Jos jedna neminovnost na medijskoj sceni. Novinarka Suzana Trninic treba da ide u sebi srodno, i samim tim bolje, okruzenje, ako je moguce. Na primer N1, Vojvodina. Dovidjenja.

 8. tilqa

  Nikad nisam gledao Kaziprst. Ali emisija sa istorijom od 16 godina sigurno da je vredela i vredi. Zao mi ove voditeljke, vidi se da joj tesko, samo sto nije zaplakala.

 9. IVANA

  Reality ne gledam bez obzira na kojoj su televiziji ( a bilo ih je recimo od Velikog vrata pa nadalje)…..jer oni upravo opstaju zahvaljujući onima koji ih gledaju….
  Slažem se sa promenama…. ne i sa promenom političkog stava….a i novinari imaju pravo da ga promene….(kad mogu političari, zašto ne bi i novinari)….
  Za Srbiju bi bilo dobro da joj jutro ne počinje crnom hronikom, Vučićem, ili Dačićem, da na naslovnim stranama novina ne čitamo ko je koga ubio, silovao, poginuo, i slično…jer su mediji na taj način doprineli kolektivnoj depresiji….Spavači…budite se

 10. Pingback: Ne brinite, biće Kesića na O2 - Bizlife.rs

 11. Mirjana Pjević

  Ova vlast bi prodala i rođenu majku, samo da se ne vidi i čuje drugačije mišljenje. Blato nam je preko glave, davimo se!