X
 • English
X

Vesti dana

Palma spašava film Laze Ristovskog

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Film reditelja Petra Ristovskog “Kralj Petar Prvi” zahvaljujući Draganu Markoviću Palmi, gradonačelniku Jagodine i počasnom konzulu Srbije u Grčkoj, nastavlja da se snima bez pauze, saopšteno je iz tima koji radi na snimanju filma .

Dragan Marković Palma je na vest da je producentu i glavnom glumcu filma Lazaru Ristovskom nedostaje novac za snimanje završnih scena dolaska i boravka srpske vojske na Krfu, reagovao brzo, i prvi put u ulozi počasnog konzula Srbije u Grčkoj.

Marković je odlučio da finansira put, smeštaj i hranu za 100 mlađih sportista iz Jagodine, kako bi oni otputovali na Krf i tamo statirali kao srpski vojnici u filmu “Kralj Petar Prvi”. Nesebičnim gestom Dragan Marković Palma je doprineo da film od nacionalnog značaja preskoči teškoće na koje je naišao.

– Pomažem legendi naše glume Lazaru Ristovskom. On je to zaslužio, rekao je Dragan Marković Palma.

Povezane vesti

Lazar Ristovski je izrazio veliku zahvalnost srpskom konzulu.

– Ovo je patriotizam na delu. Ovo je posao konzula i čoveka koji ima dobre veze, a ne koristi ih samo za sebe. Momci koji će igrati svoje pretke biće ponosni na činjenicu da su im se na ovaj način odužili.

Hvala im što su nam pomogli kada nam je najteže. Hvala i tebi Dragane Markoviću i neka ti se dobrim vrati tvoje dobro delo, rekao je Lazar Ristovski, iskreno ganut ovakvim činom, i dodao:

– Premijera je zakazana za 5. decembar i vidimo se tamo na bojnom polju!

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Komentari 2

 1. Srdjan

  Uzeo je pare od rarnog profitera devedesetih, Arkanovog ortaka u pljackanju kuca ljudi koji su prethodno ubijani.

  A vec godinama taj isti Palma reketira male preduzetnike u Jagodini, preteci im kaznama koje ce nadmasiti reket ako ne plate.

  I ova ljiga mu se zahvaljuje?

  • Baki 55

   Zato što je, kako si sam kazao, ljiga.