„Povratak“ Olje Bećković i ostale najvažnije „vesti“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot

Ponovo se emituje Utusak nedelje“,  Srbija je ukinula rijaliti programe.  Predsednik ukinuo vanredne konferencije za novinare. Nada Macura odustala od javnih nastupa i pojavljivanja u medijima. Penzioner nije platio sve račune. Srbija duplirala budžetska ulaganja u nauku i kulturu. Ministar Vulin nije izgovorio ništa pohvalno o predseniku Vučiću.

Sve su to „vesti“ i „naslovi“ iz nekog paralelnog univerzuma – „stvarnost“ koja Srbiju, čini se, može da zadesi samo 1. aprila.  Sve češće se čuje ideja da baš 1. april bude proglašen i za Dan državnosti Srbije. Život se sa nama grubo šali svaki dan, pa imamo i mi valjda pravo da mu uzvratimo barem tog jednog dana u godini. Bilo bi vam pametno da ste tu priliku iskoristili baš juče i da ste se dobro se našalili. Jer danas je  ponedeljak, sa njim se ne treba tek tako šaliti.

Baš jutros čuh jednog tatu kako pospanom sinu kojem se ne ide u vrtić objašnjava: Bolji postaješ kada radiš nešto što ti je teško, a ne lako. Ovaj tata je u pravu, a ja samo mogu da dodam – isto važi i za odlazak na posao, ne samo u vrtić.

Srećan ponedeljak, svima koji slave!

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot

Piše: Bojana Milovanović