Premijerka POD MASKOM saopštila mere predstavnicima TC i noćnih klubova

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je s predstavnicima tržnih centara i noćnih klubova u Beogradu o primeni novih epidemioloških mera koje u utorak stupaju na snagu u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa.

Vlada Srbije je saopštila da ih je premijerka obavestila da od utorka neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske.

Bez obzira na prirodu posete tržnom centru i dužinu boravka u njemu, svi posetioci su dužni da sve vreme dok su u njima nose zaštitne maske.

Na odvojenom sastanku, predsednica Vlade upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu da od utorka neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan zatvoreni objekat u Beogradu bez zaštitne maske.

Usaglašen je beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mere donete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati.

Vlada Republike Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rešenja za funkcionisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbednost i zdravlje svih posetilaca objekata ne bi bila ugrožena.

“Vlada Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše”, rekla je Brnabić.

“Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana”, navedeno je u saopštenju posle sastanka u Vladi Srbije, tokom kojeg su učesnici koristili sanitarne maske.

Izvor: Beta, BIZLife

Foto: screenshot

Komentari 1

  1. Roki

    Kako da jedu i piju sa maskom? Lupetanja najobičniju ništa vama ne treba verovati svi ste vi političari isti. Vama je bitno da se troši da imate para ništa vas drugo ne interesuje

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.