Siniša Mali objavio svoje DIPLOME (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na Instagramu više diploma koje je stekao tokom školovanja.

Mali se pohvalio sa čak devet različitih diploma, povelja i pohvala počev od „Javne pohvale“ Ekonomskog fakulteta u Beogradu za najbolji uspeh u trećoj godini studija, preko diplome istog fakulteta o diplomiranju i magistriranju, sve do različitih diploma stečenih na usavršavanju u inostranstvu.

Uz svaku od priloženih diploma, ministar je napisao i prigodan opis uz uspomene koje ga vezuju za svaku od njih.
Podsetimo, Odbor za profesionalnu etiku ima rok da do 4.11.2019. godine donese svoju konačnu odluku o tome da li u izradi doktorske disertacije Siniše Malog postoje elementi neakademskog ponašanja plagiranja.

Diplome o tom doktoratu na njegovom Instagram nalogu nema.

 Izvor: BIZLife

Foto: Beta

Komentari 3

  1. Marko

    U pitanju je plagirani doktorat.

  2. Dr Miggyy

    Samo zvani doktor nauka Siniša Mali zaista ima dosta sertifikata i povelja, a po neka diploma krasi njegov lik i delo. Nedostaje mu diploma ili povelja iz obdaništa. Svi ti serifikati, plakete i diplome niko ne spori, vidi se da je prepametan i zato je neposredni saradnik vlasniku Srbije, pitanje je plagirani doktorat da li je ili nije. Mišljenja su podeljena kod akademske zajednice, a vlasnik Srbije je izričit da je doktorat-plagijat Malog najbolji i najplodonosniji rad u Srbiji i šire. Ako on to misli da je to tako i tako je, a nije?

  3. Aleksandar

    Promašio temu, sedi 1.