Slike BG-a posle oluje: ADA MOL prokišnjava, Valjevska “odneta”, 27. marta kao reka FOTO

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Beograd je u sredu popodne pogodilo jako nevreme praćeno olujnim vetrom i velikom količinom padavina i izazvalo probleme u saobraćaju a ponegde i na infrastrukturi.

Društvene mreže preplavljene su od sinoć snimcima i fotografijama na kojima se vidi kako automobile plivaju, a na auto-putu teče reka vode.


 

Sinoć je zbog problema sa instalacijama, kako prenosi agencija Beta, evakuisan i novootvoreni beogradski tržni centar “Ada mol”. Ulazi na parking bili su zatvoreni a osoblje tržnog centra je usmeravalo posetioce ka izlazima, ne dozvoljavajući ulazak drugima koji su dolazili u kupovinu.

Radnik obezbeđenja rekao je reporteru Bete da je tržni centar evakuisan  zbog “poplave” u prostoru za parking, kao i zbog problema sa vodovodnim i električnim instalacijama na drugim nivoima tržnog centra.Šoping centar “Ada mol” kod beogradskog izletišta Ada ciganlija otvoren je pre nešto manje od mesec dana, 23. maja, prostire se na oko sto hiljada kvadratnih metara.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija Valjevske ulice na Banovom Brdu, koja je rekonstruisana prošle godine, a koju je voda bukvalno odnela.


Takođe, ulica 27. marta u kojoj su pre nekoliko dana počeli radovi I skinut je sloj asfalta izgleda kao neka reka.


Izvor: BIZLife/Beta

Foto: Promo