SPEKTAKL U MLADENOVCU: “Svečano” otvoreni poštanski sandučići

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: printscreen

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić prisustvovo je “svečanom” otvaranju poštanskih sandučića u jednoj mladenovačkoj zgradi.

Fotografije sa otvaranja objavljene su na zvaničnoj Fejsbuk stranici SNS Mladenovac.

Kako se navodi na Fejsbuku, na inicijativu stanara zgrade u Kosmajskoj 18 zamenom poštanskih sandučića u zgradi poznatijoj kao “kineska ambasada” omogućeno je bezbednije i sigurnije stizanje pošte za 58 stanova i preko 200 stanara.

Dodaje se da su se za rešavanje ovog problema predstavnici stanara obratili OO Srpske napredne stranke kao i rukovodstvu opštine Mladenovac koje je izašlo u susret i omogućilo stanarima bezbedniju dostavu pošte.


Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj neobičnih “svečanih otvaranja” u gradovima širom Srbije.

U decembru prošle godine u Kraljevu je “svečano” pušten u rad semafor na uglu ulice Olge Milutinović i Karađorđeve, a događaju je prisustvovao gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Takođe, u februaru su funkcioneri novosadskog Parking servisa i Matice srpske otvorili neasfaltirani parking iza zgrade najstarije srpske kultirne i naučne ustanove.

Pre dve godine je Aleksandar Vulin, tada u funkciji ministra za rad i socijalna pitanja, u Apatinu “svečano” pustio u rad novi lift u Domu za stare i penzionere.

Izvor: B92

Foto: printscreen

Komentari 4