“SPEKTAKL U NAJAVI”: Predsednik Adria media grupe ulazi u politiku

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Real Time Clipping

„Odlučan da spase zemlju“, „Srbija se diže“…tako danas glasi naslovna strana dnevnog lista Kurir gde se najavljuje „spektakularni“ ulazak predsednika Adria Media grupe Aleksandra Rodića u političke vode.

Godinu i po dana od čuvenog teksta „Izvini, Srbijo“, Rodić je ovog puta za svoj list izjavio:

„Nisam po ukusu intelektualaca u Srbiji. Ne vole me ni političari. Ali šta imam? Imam hrabrost da uđem u borbu s najprljavijim i najgorim diktatorskim režimom u istoriji Srbije, koji predvodi najveći politički manipulant Vučić,” poručio je Aleksandar Rodić, predsednik Adria medija grupe i najavio ulazak u politiku.

Rodić je u pismu za javnost objasnio razloge zbog kojih se odlučio na ovaj korak.

„Izmanipulisani, uplašeni i osiromašeni su danas građani Srbije. Kontrolisani i porobljeni u državi koju je zarobila jedna partija, SNS. Vladavina Aleksandra Vučića simbol je manipulacije, pretnji i korupcije. U istoriji će jednog dana pisati da je to bila najgora vlast u Srbiji,“ kaže Rodić.

Zanimljivo je da je pre samo tri meseca, tada premijer Aleksandar Vučić posetio Adria Media Grupu i razgovarao sa Rodićem.

Naravno kao i u slučaju „Izvini, Srbijo“ danas je u „prve redove“ na kontra strani, izašao Informer sa ovom naslovnom stranom.

informer_rodic

Izvor: BIZLife, Kurir

Foto: Real Time Clipping

Komentari 4

 1. Makro

  Kurir je nekad bio Informer

 2. Milica

  Stvarno spektakl…bice zabavno par dana, a onda sve po starom

 3. Dare

  Rodica za predsednika!!! O kakva smejurija

 4. Pera

  opet ista prica…za sve je vucic kriv. mogli bi malo da rade a ne samo da se zale na vucica