„Srpsko-makedonski scenario“ u režiji Jovane i Srđana

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Dok se isčekuju današnji pregovori Srbije i Makedonije oko izvoza brašna, mogu se čuti različiti komentari i reakcije. Posebno interesantan bio je dijalog Srđana Predojevića i Jovane Joksimović u jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Voditeljski tandem koji je nedavno promenio radno mesto i napustio televiziju Pink, našalio se i sa Srbijom i sa Makedonijom, a vi sami procenite da li vam se humor dopada.

Naime, tokom prelistavanja današnje dnevne štampe Predojević je prokomentarisao – Videćemo da li postoji neka zemlja kojoj Srbija može da uvede sankcije, pa makar to bila Makedonija.

Na to se nadovezala njegova koleginica Jovana Joksimović koja je konstatovala –  Neka postoji i ta jedna zemlja na koju mi možemo da se istresamo.

Inače, ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić putuje danas u Skoplje kako bi u dogovoru sa predstavnicima makedonske vlasti rešio problem izvoza brašna iz Srbije, a ukoliko do dogovora ne dođe, Srbija će uvesti kontramere.

Kako je Ljajić najavio, Srbija ima spremljene kontramere na odluku Vlade Makedonije kojom su pre dve nedelje uvedene necarinske barijere za izvoz brašna iz Srbije u Makedoniju.

To je 13.  put u poslednjih sedam godina da su Srbija i Makedonija u sporu zbog brašna.

 

Izvor: Prva televizija, BIZLife

Foto: Promo

Piše: B.M.

Komentari 3

  1. milijana

    oboje glupi ko ćuskije

  2. Aleksandar Popovic

    I ne stoje bas najbolje sa srpskim jezikom. Jutros nekoliko puta ponovise da se uvodd “stroziJI” propisi za vozacs, a gisti(univerzitetski profesoru), da ne ispadnu nepristojni, ponovise istu gresku. Dakle, poredi se: strog, strozi, najstrozi. Hcaka.

  3. Alex

    Glupi,povrsni i neobrazovani