Šta se sinoć desilo u Pioniru? Pa zavisi da li čitate Vijesti ili RTS (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Branislav Božić

Sinoć je Crvena zvezda postala prvak ABA lige, nakon pobede u majstorici nad ekipom Budućnosti iz Podgorice sa više od 40 poena razlike.

Neko će se sećati utakmice, a neko incidenata pre početka, kada se i samo odigravanje utakmice dovelo u pitanje. Ali za nekoga ko nije gledao, čitajući današnje srpske i crnogorske medije mogao bi steći pogrešan utisak. U zavisnosti šta čita.

Podgoričke Vijesti su u komentaru posle utakmice objavile sledeće:

„Pitanje je samo kako je iko normalan mogao da dozvoli da se meč uopšte i odigra, jer nije postojalo ni minimum uslova za to… Nažalost, i najcrnje slutnje su se obistinile – meč odluke je kasnio 57 minuta, jer su Podgoričani napadnuti na terenu, udareni su Nemanja Gordić, Suad Šehović i Petar Popović, a sa tribina je letelo sve i svašta. U takvom paklu i neregularnim uslovima, pitanje je samo zašto su čelnici ABA lige naterali Jasmina Repešu i njegove izabranike da izađu na teren. Da nisu, bar bi bili pošteđeni dva od tri najgora sata u karijerama…“ napisao je izveštač Vijesti iz Beograda.

Da ste kojim slučajem sinoć ili jutros otvorili sajt RTS-a, ne biste stekli utisak da se uopšte nešto i desilo.

“Spektakularna igra crveno-belih u meču punom naboja, naročito pre početka susreta. Ipak strasti su se smirile, ispunjeni su uslovi gostiju da bi izašli na teren. Međutim, na terenu je tokom većeg dela susreta bila samo jedna ekipa – tim Crvene zvezde. Na kraju ubedljiv trijumf crveno-belih”,

piše u uvodu izveštaja, nakon koga sledi hronologija dešavanja na meču.


Izvor: BIZLife

Foto: Beta, Branislav Božić