Šta sve radi, a šta ne radi tokom praznika?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Za Uskršnje i prvomajske praznike prodavnice i ustanove radiće po izmenjenom režimu, a evo i pregleda do sada prikupljenih informacija na ovo pitanje:

DELHAIZE SRBIJA (Maxi, Shop&Go i Tempo) – ne radi 28. aprila, 1. i 2. maja ne rade Maxi marketi, 1. maja Shop&Go ne radi, Tempo supermarketi rade nepromenjeno

LIDL – ne radi 28. aprila, skraćeno 26. aprila i 1. maja, ostali dani normalno

IDEA – ne radi 28. aprila, 1. maja skraćeno do 15 časova

RODA MARKETI – ne radi 28. aprila, ostale dane redovno

UNIVEREXPORT – ne radi 28. aprila, 1. maja do 12 časova

Metro Cash & Carry  – ne radi 28. aprila i 1. maja

Super Vero i Jumbo – ne radi 28. aprila

IKEA – ne radi 28. aprila

Tržni centri Ušće, Delta City, Mercator Center, Zira, Rajićeva shopping center, Aviv Park Zvezdara, Stadion shopping center, Capitol park Rakovica, Zemun park, Stop Shop Lazarevac i Immo outlet, Shoppi Retail Park Borča, Big Fashion – ne rade 28. aprila, a 26. aprila skraćeno do 18 časova.

U petak i subotu, 26. i 27. aprila, kao i u sredu i četvrtak 1. i 2. maja, pijace će raditi uobičajeno, a ostalih dana za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika pijace će imati prilagođeno radno vreme.

JKP Parking servis od 26. do 29. aprila, kao i tokom Praznika rada, u sredu i četvrtak, 1. i 2. maja 2019. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Tokom praznovanja Vaskrsa, od 26. do 29. aprila 2019. godine, dežuraće 74 pošte širom Srbije, dok će glavna pošta u Beogradu i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi non stop.

Dežurne apoteke u Beogradu, koje rade od 00 do 24 časa imaju uvek isto radno vreme, bilo da su radni dani, vikendi ili praznici.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay