Starlete nam prete i (ostale bizarnosti)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: youtube

Dočekasmo i taj prvi vikend u junu – vrućina. Sve je bliže leto, godišnje doba u kojem tražemo Hladovinu – tu jedinu ženu kojoj niko ne zamera kada je debela.

Dolaze dani i vikendi kada će meteorolozi u prognozama početi intenzivno da paniče zbog tropskih toplotnih talasa. Kako sve to prevazići? Postoje resursi Beograda koji još nisu potpuno iskorišćeni, ali čije se proširenje najavljuje i sa nestrpljenjem isčekuje. Da, to su beogradske fontane. Nova beogradska mora (može noćna, a može i ona za kupanje). Ako mogu nosioci naše budućnost, maturanti, da se kupaju u njima, zašto ne bismo i svi mi mogli da u njima „letujemo“? Eto nove turističke atrakcije i pomame – „leto u beogradskim“ fontanama“. Ove dve centralne – na Slaviji i Trgu Nikole Pašića treba pretvoriti u letnja kupališta (pa šta ako će saobraćaj biti blokiran). Priznaćete, koji grad ima još takvu turističku ponudu, budžet će da buja i preliva (kao i same fontane).

Ovog vikenda uzbudljivo je bilo na aerodromima odakle su stigle dve intrigantne i pikantne vesti. Prva je ona o privođenju poslanika Meha Omerovića zbog krađe kozmetike na frankfurtskom aerodromu. Društvene mreže i Omerovićeve kolege poslanici nisu ostali imuni na ovu priču, bilo je tu svakakvih komentara. Omerović je objasnio da je to zapravo bio samo nesporazum koji je sa policijom bio razrešen za svega nekoliko minuta. „Zbog veoma neprijatnog zdravstvenog problema i bizarne situacije proglasiše me lopovom“. Taj neprijatan zdravstveni problem (čitaj dijareja) liči nam i na dijagnozu našeg skupštinskog života. I poslaniku Omerović i srpskom parlamentu želimo brz oporavak i ozdravljenje.

Aerodromska dogodovština broj dva stiže nam iz beogradske vazdušne luke gde je policija po sletanju iz Turske „proterala“ crnogorsku starletu Soraju, jer je proglašena za „bezbednosno rizičnu osobu“ Zbog svojih kontakata sa sumnjivim osobama u Crnoj Gori. Soraja je deportovana u Podgoricu. Zlobnici bi rekli da je svaka starleta i učesnica rijalitija „bezbednosno rizična osoba“ zbog vrednosti koje propagira.

Od ostalih vesti izdvajamo: Zoran Lutovac je postao novi predsednik Titanika, pardon, DS-a.

Posle ovako uzbudljivog vikenda, ponedeljak mu dođe kao odmor.
Srećan ponedeljak, svima koji slave!

Izvor: BIZLife

Foto: youtube

Piše: Bojana Milovanović