Stefanović negira Đilasove tvrdnje da mu je prećeno hapšenjem

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da opozicioni lideri tvrdnjama da im se preti hapšenjem zloupotrebljavaju policiju i svoju javnu funkciju kako bi postigli bolje izborne rezultate.

“To su neverovatne stvari – kako se ta policija zloupotrebljava. Ja ih samo molim da prestanu da se bave tim ljudima. Oni su svi političari i svi zloupotrebljavaju svoju političku funkciju od jutra do mraka”, rekao je Stefanović za Televiziju Pink.

Stefanović je negirao tvrdnje bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa koji je juče izjavio da mu se preti hapšenjem ukoliko se ponovo kandiduje za tu funkciju.

“Ja verujem da gospodin Djilas nije rekao istinu upravo zato što su to takvi maniri –  to se provuče kao pripremljena priča u novinama, lepa uvertira za izbore”, rekao je Stefanović i dodao da bi trebalo da se sačeka da Tužilaštvo završi istragu o tom slučaju.

On je ocenio da je predizbornu kampanju za predsedničke izbore, na isti način, zloupotrebom policije počeo i Vuk Jeremić i da su svi videli kako se ta kampanja završila.

“To što je on tvrdio – došli su da me uhapse, pokazalo se kao potpuna izmišljotina”, rekao je Stefanović.

Izvor: Beta

Foto: MUP Srbije