Todorić ulazi u politiku, jer “zemlja je dotakla dno”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, osumnjičen za milionske malverzacije u svojoj nekadašnjoj kompaniji, nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku kauciju, najavio je da će se politički aktivirati.

U saopštenju za medije i javnost, najavio je svoj politički angažman, kako bi promenio katastrofalan položaj Htvatske, uz kritike i prozivke na račun premijera Andreja Plenkovića i Vlade, preneli su hrvatski mediji.

“Danas, nakon dve godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i ekonomski potpuno uništena, devastirana, imamo haos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, poslednji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu”, rekao je Todorić.

Dodao je da Hrvatska danas nije zemlja znanja, vladavine prava, nije zemlja koja brine o demografskom statusu, ekonomskom položaju građana niti same države.

Todorić, takođe navodi da su prošle “dve godine od početka otimačine Agrokora, monstruoznog kriminalnoga projekta neviđenog u istoriji ovoga dela EU, što je najbolji primer koruptivne antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima i državu bacila na kolena”.

“Sam sam se borio i dalje se borim istinom i činjenicama protiv kriminala koji je sproveden nad mojom kompanijom, mojim saradnicima i nada mnom”, rekao je Todorić.

Izvor: Danas, FoNet

Foto: screenshot

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.