Tviteraši presudili i pre nego što su odgledali intervju Brankice Stanković sa Vučićem

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Večeras će u produkciji “Insajdera” na Prvoj srpskoj televiziji biti emitovan intervju Brankice Stanković sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Publici je dostupna video najava intervjua, koja nagoveštava žustru raspravu. Ipak, čini se da je još žustrije na Tviteru, gde se i pre samog emitovanja intervjua povela rasprava o njemu, uz niz kritika i nepoverljivosti. Neki su, ipak, i stali u odbranu Brankice.

Izvor: BIZLife

Foto: YouTube screenshot

Komentari 4

 1. Gaga

  Ovo samo potvrđuje činjenicu da smo totalno sluđeni medijskom manipulacijom

 2. Nele

  Moz misliti intelektualna elita zvana twiterasi, sa zavarenim zadnjcama u foteljama , sve srucnjsk do strucnjaka za dzepne sative, oni sude, oni misle, oni pisu, moz misliti, za razliku od njih ovsj covek ima ono sto oni nikada nece mati, nekrije se iza twitova vec udje u studio, srdne i bori se za dvoje ideje, a ovi strucnjaci svi su im krivi za njihove bedalije, samo su oni idpravni
  E bas

 3. Baki 55

  @Nele “Sedne u studio i bori se za svoje ideje” al’ kad bi se šalili. Protiv koga se bori za svoje ideje kad nastupa sam? Na RTS-u vodi monolog tj. priča šta želi. Voditeljka postavlja sterilna pitanja a on metaniše i uživa u zvuku svoga glasa. Kod Brankice je pristao da dođe ali da se emituje snimak. Zašto ne uživo? Zato što snimak može da se montira a uživo je uživo. Priča nam da je pametan tj. ubeđuje nas u to ali očigledno sumnja u nju, pamet. Da psihijatri iz njegovog okruženja imaju morala mogli bi mnogo toga da kažu o njegovom tipu ličnosti. Ovako neki su bez morala, neki bez petlje ali pun novčanik baca debelu senku pa uživaju u hladovini. Pitam se, misle li zauvek?

 4. mustafa hađibabović

  ovo je jedan ozbljan intervju koji yahteva studioyan pristup, i detaljnu analizu..postajemo sve vise ozbiljni i ogovorni i iznad svega odmereni u svojim izjavama, to se pre nikada nije desavalo,,i predhodna vlast koju sada predvodi sa pravom mogu reci “četvoročlana banda ” a koja je prtesla u redove opozicije ovako nesto ne moye ni da zamisli. Pa molim vas leko, sta se desilo u Mladenovcu.Da li treba da idemo tim putem?