Veliki humanitarni Sportski bazar 28. septembra, traže se superheroji!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Treći po redu Humanitarni Sportski Bazar biće održan u petak 28. septembra, od 19 sati u Dorćol Placu u Beogradu.

“Sportski bazar jedinstvena je prilika da se ljudi druže sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, kao i sa drugim poznatim ličnostima i da od njih lično kupe sportsku opremu i rekvizite”, saopštili su organizatori.

Sav prihod od te humanitarne akcije namenjen je Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja kao i njihovim porodicama.

Tim Sportskim Bazarom biće proslavljeno godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ ali i pokrenuta nacionalna akcija „Superheroj“, kroz koju će svi dobiti priliku da pomognu porodicama obolele dece.

Učešće na Sportskom Bazaru za sada su potvrdili poznati sportisti iz KK Crvena Zvezda, KK Partizan, FK Voždovac, kao i predstavnici Košarkaškog Saveza Srbije, Fudbalskog Saveza Srbije, kao i Olimpijskog Komiteta.

Takođe, najbolji srpski automobilista Dušan Borković će učestvovati na Sportskom Bazaru, a svi posetioci imaće priliku da uz humanitarnu donaciju isprobaju simulator vožnje na kojem Borković vežba svetske staze i da priušte sebi nezaboravno iskustvo.

Organizatori su najavili bogat sadržaj.

Više informacija o Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ možete saznati putem sajta www.zajednozazivot.rs

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.