Vesić se pohvalio kako je “REKONSTRUISAO” Beograd

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Govoreći o prve dve godine mandata Srpske napredne stranke u Beogradu, nakon izbora u martu 2018. godine, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naveo je da su za to vreme otvoreni novi hoteli, smanjena nezaposlenost i uvećana prosečna plata, započeti i završeni mnogi infrastrukturni projekti.

“Do kraja godine imaćemo novu autobusku stanicu u bloku 42. Obnovili smo za ove dve godine 187 fasada, od čega samo 70 fasada u centru Zemuna, što smatram posebno važnim. Izmenili smo Zakon o glavnom gradu i omogućili smo da lokalne samouprave, opštine, mogu same da ulažu svoj budžetski novac u fasade koje nisu pod zaštitom države u dogovoru sa stanarima”, istakao je Vesić.

“Potpuno smo rekonstruisali ulice 27. marta, Karađorđeva, Džordža Vašingtona, Ruzveltova, Trg Slavija i Trg republike. U ovom trenutku završili smo rekonstrukciju Brankovog mosta. U ovom trenutku rekonstruišemo Bulevar patrijarha Pavla, Save Maškovića i Crnotravsku ulicu i počinjemo sa rekonstruklcijom ulice Dragoslava Srejovića koja vodi do Mirijeva i koja će u ovom trenutku ili u narednim godinama imati četiri trake do Mirijeva”, poručio je zamenik gradonačelnika.

Opozicioni Savez za Srbiju, s druge strane, poručio je da su Beograđani na izborima u nedelju rekli gradskoj vlasti da je ne žele.

Izvor: N1

Foto: Beta

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.