VIDEO: Direktor borskog basena nema vremena za politiku, mora da radi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski neće biti na izbornoj listi SNS, SPS i JS koja će učestvovati na loklanim izborima u toj opštini. On je tražio da bude „pošteđen odborničkih obaveza“.

Na čelu te liste biće profesor Tehničkog fakulteta u Boru Radoje Pantović. Izbori u Boru održavaju se kda i u Beogradu, 4. marta.

Član Predsedništva SNS Luka Petrović je za portal istmedia.rs objasnio zbog čega prvi čovek borksog basena neće biti na odbornočkoj listi.

„Spaskovski je izrazio želju da ne bude na izbornoj listi SNS-SPS-JS, i da se posveti RTB-u u ključnom momentu za to preduzeće, u trenutku kada se traži strateški partner. Razumeli smo njegovu želju jer je RTB strateški vrlo važan za državu“, rekao je Petrović.

Ako vam ime Blagoje Spasovski nije poznato, podsetićemo vas na njegov lik i delo ovim videom. 


Izvor: Beta

Foto: YouTube screenshot

Komentari 2

  1. 'rtb bor"

    APSURD U BORU?

    B. Spaskovskog, čelnika RTB Bor, koji je vedrio, oblačio i zamagljivao Borom i RTB Bor-om, nema na listi SNS-SPS-JS na narednim opštinskim izborima, jer se usredsredio na douništavanju RTB Bor. Da on dobrovoljno odustane da vodi borsku politiku, to nije njemu svojstveno. On je leteo od trenutno gubitničkog jata do vodećeg-pobedničkog jata preletača, krenuo od SKJ, SPS, Sosialdemokratije, G17+, na veliko sarađivao sa Tadićem i DS, na kraju SNS, a gde će sada? On je u vrhu menadžmenta RTB Bor od 1992. do 2000. godine, a 2008. doveo ga Dinkić na čelo RTB Bor, gde je vedrio, oblačio, mutio i zamućivao i dan danas. Od 2008. godine je najbliži svakoj vlasti koja je vladala Srbijom bez prestanka, a zato je radio sve što je znao, šta su mu rekli i šta se setio. Već ga sustiže umor u svim tim (ne)delima i tu mu se približava kraj. Toliko je sebe utrošio na kreiranju bajkovitih (ne)uspeha i Bora i RTB Bor, da je vreme da malo i odleži!

  2. Mučenik

    I TO SE ZOVE POŠTENJE?

    Vveličanstvenog Spaskovskog, čelnika RTB Bor, nazvaju metuzalem iz Makedonije, što nije tačno. Na koliko promocija je rekao da je rođen u Boru, a ne u Makedoniji pretpostavljam da je i to izlagao, po svom urođenom običaju. On je sramota za ovaj ovozemaljski svet. Makedonci možda su, u neku ruku loši ljudi, ali su radni, pošteni, porodični i socijalizovani. Pitam Vas šta od toga ima Sosa, ima karakter Juruka, osnovni motiv života laži i paralaži, poltronisanje, šlihtanje i klimoglavstvo vlastima, egoizam i egocentričnosti, a uništavanje ono što misli da je treba da bude ispod njegovog statusa. Njegova reč, a uvek je pogrešna po društvu, smatra da je bogom (njegovim mecenama i mentorima) dan. Najveći njedov uspeh, za državu neuspeh, je uništenje RTB Bor gradnjom preskupe fleš peč i fabrike sumporne kiseline u RTB Bor, a ne nove topionice, kako on na sva belosvetska zvona zvoni, a u tome je ubedio i vladu Srbije, na našu žalost. Troškovi su na nivou gradnje nove topionice, a u Boru nije izgrađena nova topionica. Ovo treba bar građani Bora da znaju iz svoga saznanja, a ne da ih laže borski mag Sosa. O svim ovim lažima najzad shvatio pravu istinu, te Sose nema ni u spisku kandida za odbornika skupštine Bora. S obzirom na njegovog svakojakog pogibelnog učinka možda bude savetnik predsednika, ima poltronska shvatanja, korupcijska zalaganja i, pored ostralog, visok kriminogeni rejting u biznisu kod sebe i vlasti.