VIDEO: Olivera Kovačević ima samo jednu reč koja opisuje stanje u medijima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Oliveru Kovačević, novinarku i urednicu Zabavnog programa na RTS-u pitali smo kako ona vidi situaciju u medijima. Ona nam je dala odgovor na to pitanju u jednoj reči, a to je „Jadno.“ Takođe, prokomentarisala je i pitanje privatizacije medija, ulogu RTS-a u medijskoj slici kao i to zašto je Javni servis stalno pod udarom kritike, a govorila je i medijima koji su favorizovani zbog podrške današnjoj vlasti.

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube screenshot

Komentari 3

 1. Jovica Danilovic

  Ne mogu da se otmem utisku, ne znam zasto, da je Olivera Kovaccevic u sinocnoj „svojoj“ emisiji („Da Mozda ne“) bila naklonjena osiromasenom uranijumu (i onima koji su ga rasipali po Srbiji), kao kakvoj, ne daj Boze, lekovitoj biljci-caju. Dominirala je i, cini mi se (Mozda i Ne), nametala svoj stav gostima, pa se moglo zakljuciti da joj sagovornici-gosti i nisu toliko neophodni.
  Posle pomenute emisije, makar meni, ostaje nejasno da li je osiromaseni uranijum lekovit, ako vec nije izazvao pogubne posledice!
  Upravo zato mislim da i nije, bas, pravi sagovornik o stanju u novinarstvu, pored ostalog. Ako je stanje takvo kao sto je sugerisala, prizilazi i da je veoma dosledna, i da je njena ocena u skladu i sa njenim ponasanjem.

 2. Džošua

  Ako je stanje u medijima jadno, onda to važi i za njenu kuću i njenu emiciju, tj. njen rad takođe. Ili misli, kao što to misli 90% ljudi u Srbiji, da sve oko nje ne valja a da je samo ona i eventualno još par njenih drugara – baš super. Meni je recimo pun q. takvih paušalnih uopštenih krajnje negativnih ocena, koja god tema da se pokrene i ko god da vrši „analizu“. Daleko korisnije za sve bi bilo kada bi se isticale dobre i loše strane analizirane teme, i predlagali izvodljivi korektivni predlozi za te loše strane. Takođe, i kad bi se u analizu „stanja“ obavezno uključivao i sopstveni rad.

 3. milijana

  On nije nikakav novinar, tako da nema pravo da se oglasi.