VRAĆA SE BELI: Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta, Emil Vas

Oni od vas koji imaju dobro pamćenje, sećaju se momka koji je ušao u presedničku trku 2017. godine i osvojio skoro 10 odsto glasova na izborima? Da, on se zove Ljubiša Preletačević Beli i bar u poslednjih godinu nije bio aktivan na političkoj sceni. Nije bilo njegovih performansa, nije bilo toliko komentarisanja situacije na društvenim mrežama…Pričali su da se “prodao”, uzeo šta je hteo i povukao se, ali izgleda, da se on vraća.

U objavi na svoj Fejsbuk stranici napisao je da se vraća u politički život i da se “ovog puta uzima sve što pripada meni i ljudima koji su sa mnom u akciji.”

Razlog zašto se vraća, Beli vidi u kako piše, porukama koje mu stižu u inboks. Tvrdi da ga je prošli put “malo prodala ekipa, malo okruženje ispljuvalo, pustilo buvu da sam se prodao”, ali kaže da on “još od malih nogu” nije tip koji odustaje.

Na kraju posta, Beli pita svoje pratioce:

“Jel treba da bojkotujem ko nemoćna opozicija ? Ili treba da učestvujem na izborima pa da me opet nazovu Vučićevim čovekom,” i završava “hamletovski”: “Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau”


Izvor: BIZLife

Foto: Beta, Emil Vas

Komentari 1

  1. Feanor

    Iskreno uvek sam imao pozitivno mišljenje o Belom i nikad nisam mislio da je Vučićev čovek. Jedino mi je sad nejasno kako se baš sad vrać kada se jedni bore da spuste izlaznost a Vučiću to ne odgovara pa bi da podigne izlaznost. Ne kažem da je iko tu u pravu ili da greši samo mislim da je ovo povod za razmišljanje.