Vučić doneo PRVU ODLUKU kao predsednik

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/AP Marko Drobnjakovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je prvi radni dan na novoj funkciji sastankom sa svim zaposlenima u Službi predsednika Srbije jutros u 7.25 sati, piše Blic.

Blic prenosi da je prva odluka koju je doneo promena radnog vremena, pa će zaposleni u Predsedništvu ubuduće raditi od 7.30, umesto od 8.30 sati, kako je to bilo do sada.

Da podsetimo, na inicijativu tadašnjeg premijera Vučića u maju 2014. godine doneta je odluka da u ministarstvima i službama Vlade, Republičkom javnom pravobranilaštvu i javnim agencijama radno vreme počinje u 7:30 časova.

Na TV Pinku je svojevremeno o promeni radnog vremena izjavio:

“Ljudi da se osete obaveznijim i odgovornijim. Dužina vremena je ista. Promena početka radnog vremena je simbolična stvar, ali pokazuje veću i drugačiju odgovornost…. Hteo sam da pokažemo da smo spremni sebe da menjamo, da ustajemo ranije, da smo spremni za drugačiji odnos prema ljudima. Zaposleni u javnom sektoru je sluga svima ostalima, samo to neki ne mogu da razumeju”

Izvor: Beta, BIZLife

Foto: Beta/AP Marko Drobnjakovic

Komentari 10

 1. Ero

  Neka, neka

 2. Mirjana

  Populizam od samog starta…strasno

 3. Zoran

  Neznam sta je problem? Tako i treba , bravo majstore…ne ce valjda oni da zabusavaju

  • Дрвени адвокат

   Баш си све негације промашио, мајсторе…
   ”не знам”, а не ”незнам”
   ”неће (или нећу, нећеш…)”, а не ”не ће”.
   А сад, пробај да научиш (напамет је довољно, не треба овде никакво разумевање), па иди да се похвалиш новим знањем, сазнањем, како год хоћеш …

  • blabla

   Ovde jedan sendvic! Sok kada nauci koriscenje negacije i interpunkcije.

 4. Ivan

  Botu nauci gramatiku

 5. ANA

  BOZE SACUVAJ SRBIJU OD OVOG ZLA!!!!!

 6. Vlajko

  Kakva patetika. Evropa ide na posao u 9:00 a mi da se dizemo sa kokoskama da bi ovaj neradnik izigravao radnika.

 7. tisina tamo

  Divan rečnik pod jedan .
  Možeš da lale budiš i u praszorje . Badava , džabe , eeeeee , moja bela lalo i marioneto .
  Čestitam sebi što na vreme odoh .

 8. IVANA

  NARODE SRBIJE, nije važno od koliko počinje radno vreme i ko je takvu odluku doneo, nego kada ko dolazi na posao, šta radi u toku radnog vremena, i da li uopšte nešto radi i kada ko odlazi ili napušta posao u toku radnog dana SMOREN OD NERADA. Važno je kolika je nezaposlenih u Srbiji, jer nezaposleni ustaju svakog jutra u 04,00, ili uopšte ne spavaju i razmišljaju kako će danas da prehrane porodicu.Važno je koliko naših umova danas napušta Srbiju i ide preko grane.Oni koji službenim vozilima idu i vraćaju se sa posla, na teret države, koji imaju sve i kojima se deca školuju u inostranstvu, ”šišaju” ovaj narod svakog dana i misle da se to ne primećuje.Neke ovce se šišaju u maju, a druge cele godine.PROBUDI SE SRBIJO…..