Vučić o prijavi za 100 EUR: Ja sam običan čovek, ali neću okrenuti taj broj

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta/Emil Vaš

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je uvođenje poziva za dobijanje 100 evra iz budžeta uvedeno zbog onih koji su govorili da je to za njih poniženje.

“Moje obećanje biće ispunjeno, svi penzioneri i svi koji primaju socijalnu pomoć odmah će primiti 100 evra. Ovu malu izmenu uveli smo zbog primedbi medija jer su se brojni tajkuni izjašnjavali da oni ne žele 100 evra, da je to za nih ponižavajuće. Ja sam običan čovek ali mislim da je državi potrebnije da ostavim 100 evra, ja neću okrenuti taj broj i uzeti. Ali ako je nekome problem da pozove broj telefona koji košta 10 ili 20 dinara, ako im je to poniženje…ništa prostije nema od toga”, kazao je Vučić.

“Ko god želi, dovoljan je samo jedan automatski broj da pozovete, nećete morati ni sa kim da razgovarate i dobićete novac. Ako je to veliki problem izvinjavam se građanima zbog tog velikog i teškog maltretiranja”, rekao je on.

Vučić je na taj način odgovorio na pitanje zbog čega je odlukada se automatski isplati po 100 evra svim punoletnim građanima Srbije promenjena.

“Ko hoće 100 evra, moraće da nam to potvrdi telefonom”


Da li ćete zvati za 100 EUR i da li ih sada želite još više?


Milenković o 100 EUR: Priča je cirkus, a zvanje telefonom – ispod ivice ukusa


“Dobro došli u servis MALI DAJE 100 EVRA. Svi operateri su trenutno zauzeti…”


TRI mogućnosti: Koga zvati i kako doći do obećanih 100 EUR?


Izvor: BIZLife

Foto: Beta/Emil Vaš

Komentari 10

 1. Don Quijote

  Pa, čekaj sada. To znači da penzioneri ne odlučuju da li će uzeti taj novac ili ne! Bilo bi dobro da ga niko osim njih ne dobije. Država bi uštedela pare, a glasovi na izborima bi bili kupljeni. Savršeno.

  • Yolo

   Tata dr. sline hteo ne hteo dobija kintu.

 2. unesite_vase_ime_vi

  A da li cemo morati da glasamo za sns ako se prijavimo

 3. ZEC

  DBILNI KRETENIZAM DIKTATORA .

 4. Mirko

  Ja sam razumeo da je patriotski čin da dozvolim da država preko mene upumpa novac u posrnulu privredu, helikopter pristup. Sad odjednom, patriota sam ako ostavim novac državi. Potpuno sam zbunjen, želim da pomognem državi, ali sada ne znam kako.

  • Vlajko

   Potpuna boleština uma! Jadnici!

  • ДНО ДНА

   КАМО СРЕЋЕ ДА СИ ОБИЧАН ЧОВЕК.ОНДА БИ ЗНАО ШТА ЈЕ РЕД,ЧАСТ И ОБРАЗ.

 5. Neverni Toma

  Sram te bilo. Da pozivamo neki broj i da trazimo pare, a sa tim da nam skidate sa racuna i karikate impulse da bi povratili novac. Govna jedna.

 6. Rade

  Da,zato sto 30 sekundi razgovora kosta 100 evra.

 7. Pingback: Evo zašto će Đilas uzeti 100 evra - Bizlife.rs