Vučić pozvao, Tramp prihvatio

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Twitter_printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom u Njujorku i pozvao ga da poseti Srbiju, što je američki predsednik prihvatio, saznaje RTS.

Vučić je prisustvovao večeri koju je Tramp sa suprugom Melanijom priredio za šefove država i vlada učesnika Generalne skupštine UN i pozvao ga da dođe u posetu Srbiji.

Američki predsednik je, prema još nepotvrđenim informacijama, prihvatio poziv Vučića, koji boravi u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Izvor: RTS

Foto: Twitter_printscreen

Komentari 1

  1. Dr Miggyy

    NEMERLJIVI USPEH?

    Posetom ΛV Americi već smo postigli neviđeni uspeh. Kako on kazao uspeo čak četiri puta da se rukuje sa Trampom i nagovorio ga da ga poseti u Beogradu. Dva dana pre toga Dačić se s Trampom domunđavao. Neviđeni uspeh, ako se sećate u Briselu Tramp iskulirao je Kolindu, nije se pozdravio s njom, mada ona to neizmerno želela, a čak je izgurao crnogorskog premijera, kako bi ušao u prvi red. Jedini problem ostaje, šta će preduzeti Tramp kada sazna da je ΛV posetio Klintonovih u eku izborne kampanje i donirao tri miliona USD Fondaciji Klintonovih.