Vučić se požalio Novopazarcima: Znam da neću biti ni upola pozdravljen kao Erdogan

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube screenshot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da u Novom Pazaru  neće biti pozdravljen i dočekan kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. Ipak, poručuje da radi i da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije, bez obzira na veru i naciju.

“Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao Redžep Tajip Erdogan, ali imam dovoljno hrabrosti da vam kažem da sam radio i radim najbolje što mogu i u interesu svih gradjani bilo koje vere i nacije”, rekao je Vučić u Novom Pazaru pred okupljenim gradjanima koji su dočekali njega i turskog predsednika Erdogana.

On je rekao da će se narednih meseci krenuti u izradu projekta za put Požega-Boljare koji će sa Beogradom Sarajevom i Podgoricom povezati taj deo Srbije.

“Naš posao je da radimo koliko možemo i razvijamo delove Srbije koji nisu razvijeni kao Beograd. Naš posao je da da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ništa nije važnije od toga”, istakao je Vučić.

Vučića i Erdogana u Novom Pazaru  je dočekao veliki broj gradjana. Ovaj grad u Sandžaku je ukrašen bilbordima s Erdoganovim likom, zastavama Srbije, Turske i bošnjačkim zastavama.

Erdogan je poslednji put bio u Novom Pazaru u julu 2010. godine, ali tada u svojstvu premijera kada je otvorio turski kultru centar “Ataturk”.

Izvor: Beta

Foto: YouTube screenshot