VUČIĆ zove Đilasa, Jeremića, Obradovića i Bakića da odrede VREME i MESTO

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je opozicione lidere Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i sociologa Jovu Bakića da odrede vreme i mesto njihovog susreta.

Vučić je to izjavio upitan na konferenciji za medije u Beogradu o izjavi sociologa Bakića da će biti sukoba u Srbiji i da vlast neće mirno otići.

“To je demokratsko rešenje onih koji kukaju na nasilje, kažu da su ‘duge cevi’ spas. Ajd’ k’o Boga te molim, nemoj više da pretiš po tim novinama! (Vuk) Jeremić, (Dragan) Đilas, (Boško) Obradović i Jovo Bakić, evo recite mi gde da dođem, ja sam sam, a vas petorica, mene jednog prebijte da dobijem te grdne batine – kao Boga vas molim, uradite to već jednom!”, rekao je Vučić.

Poručio im je da “ne kukaju više i ne plaču po novinama”, a negodovao je i zato što tužilaštvo ne reaguje na pretnje, jer je tužioce i sudije postavila prethodna vlast 2012. godine.

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 4

  1. No More Mr Nice Guy

    Baron baronishe.

  2. Pingback: Bakić odgovorio Vučiću na poziv da odabere VREME i MESTO susreta - Bizlife.rs

  3. Pera

    Da li sam ja to nešto pogrešno razumeo, da li je ovo poziv na dijalog, civilizovani razgovor predsednika i opozicije o aktuelnim problemima u državi, ili poziv na dvoboj, pet na jednoga, ili jedan na jedan ? Da li je težište na razgovoru ili fizičkom obračunu ? Zar nadilhe nije zabranheno ?

  4. Baki 55

    Mene interesuje, koji od navedene četvorice Vučiću vredi za dvojicu?