Vulin više ne živi u „tetkinom stanu“ i sada mu je još bolje

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Ministar odbrane Aleksandar Vulin iselio se iz stana od 107 kvadrata, koji mu je navodno kupila „tetka iz Kanade“. On se nedavno skućio u vili na Dedinju, koja je namenjena najvišim državnim funkcionerima, piše Blic.

Stan na beogradskoj opštini Zvezdara, koji je plaćen oko 200.000 evra, Aleksandar Vulin zamenio je velelepnim objektom u najelitnijem delu Beograda. Vulin sada živi u Ulici Jevrema Grujića na Dedinju, u vili koju su koristili i prethodni ministri odbrane Bratislav Gašić i Dragan Šutanovac. Novi dom ministra odbrane trostruko je veći od stana u kome je do sada živeo. Prostire se na oko 310 kvadrata, a ima i garažu od 59 kvadrata. U ovoj vili postoje tri spavaće sobe, dnevna soba, trpezarija, dva kupatila, terasa i podrumski prostor, kao i dvorište.

Sagrađena je devedesetih godina prošlog veka za potrebe generala Nebojše Pavkovića, ali se on tamo nikad nije uselio. Ni Boris Tadić, u vreme kada je bio ministar odbrane, takođe nije želeo da živi u tom objektu.

„Blic“ je pitao Vulina zašto je odlučio da napusti svoj, bez sumnje, komotan stan i ode na Dedinje, na šta po funkciji ima pravo, ali on nije želeo da odgovori.

Zanimljivo je da je selidba planirana baš u vreme kada je izbila afera „tetka“. Naime, sredinom septembra su nadležni državni organi odobrili Vulinu korišćenje vile na Dedinju. Tada su, međutim, mediji otkrili da je Agencija za borbu protiv korupcije istraživala odakle mu 244.000 evra, koliko je platio stan na Zvezdari zajedno sa parking mestom.

Pokret socijalista je na Tviteru napisao da je to stara vest objavljena 17. 10. 2017. godine i da se sad reciklira.

Izvor: Blic

Foto: Beta

Komentari 4

 1. Baki 55

  Samo pišaj po narodu, pomažeš mu da se dozove pameti.

 2. Gaga Gangule

  ŠARAJ MALO….

 3. Remington

  Na kraju će se useliti u 2 m2 kao i svi ostali ali će sramote koje državi i narodu čini ostati još dugo aktuelne.

 4. jasna

  Reč „sramota“ ovde više ne postoji i ne znači ništa.
  Nove vlasti donele su samo drskost, bahatost i neodgovornost.
  A ispada da narod to ili voli, ili ne shvata ili ga baš briga.