Američka poreska uprava: Radulović ne duguje ni dolar poreza - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Američka poreska uprava: Radulović ne duguje ni dolar poreza

Pokret “Dosta je bilo” saopštio je danas da je Američka poreska uprava (IRS) izdala elektronski izvod iz svoje baze podataka koji potvrdjuje da lider tog pokreta Saša Radulović “nije dužan ni dolar poreza u Americi”.

Taj pokret je u saopštenju naveo da je Dojče vele (Deutsche Welle) 5. avgusta “zloupotrebio svoj ugled” ozbiljnog medija i senzacionalistički, neodgovorno i neprofesionalno objavio tekst da Radulović u SAD duguje više od milion dolara za porez.

“Dojče vele je prikrio da nikada i nije imao kontakt sa američkom Poreskom upravom jer ona ne daje podatke o poreskim obveznicima koje su tajne, već da je pribavila papir iz lokalnog San Mateo katastra. Dojče vele je tvrdio da je ‘papir sa svežim pečatom od 20. jula ove godine’ dobio od američke Poreske uprave, prikrivajući da se na papiru jasno vidi da je iz 2005. godine i da više nije važeći”, navodi se.

Dodaje se da je to poslužilo “za prljavu kampanju” protiv tog opozicionog lidera u trenutku kada je “raskrinkavao laži mandatara (Aleksandra Vučića) u Skupštini”.

“U orkestriranom napadu na Radulovića posebno su se istakli Pink i Informer, premijerove udarne medijske pesnice zahvaljujući kojima se održava na vlasti. Vlasnik TV Pink i član premijerovog marketinškog tima je objavio i otvoreno pismo sa porukom ‘Plati porez, ne brukaj Srbiju u Americi gde si skembao porez’ i emitovao ga 16 puta u svim informativnim emisijama koje pojedinačno gleda više od milion i po ljudi. Premijerovi nacionalni blatoidi najčešće ne objave nijedan prilog o Dosta je bilo i Saši Raduloviću jer im je taktika ignorisanje”, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Beta

What's your reaction?

Komentari

  • fgpm

    A sada da vidimo kako će da reaguju državni tužilac i Sudovi ???

  • jasna

    Neće reagovati. Ako je 16 puta izgovorena laž, gledaoci su poverovali da je to istina. Tako to ide u Srbiji. Laži, prevare, zablude, farse, nameštaljke, trulo je i sve to vodi u propast naroda. Moralno posrnuće ćemo platiti svojim nestankom, jer nas je sve manje. Odleze mladi, odlaze obrazovani, ostaju nesposobni političari i stari ljudi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE