Anđelina Džoli: Svetu potrebno više OPAKIH ŽENA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Anđelina Džoli: Svetu potrebno više OPAKIH ŽENA

  Anđelina Džoli, nakon duže medijske pauze, dala je intervju za magazin Elle i iznela zanimljive stavove koje ima kada je reč o vaspitanju dece i položaju žena u svetu.

  “Često govorim svojim ćerkama da razvijaju svoj um i da je to najvažnije što mogu da urade za sebe. Ništa nije privlačnije od nezavisne žene koja ima svoj stav”, kaže glumica ponosna na svoje sinove jer poštuju svoje sestre.

  “Opake žene su one koje su umorne od nepravde. To su žene koje odbijaju da prate pravila u koja ne veruju i kao takve su najbolje za sebe i svoje porodice. Žene koje ne odustaju od svog glasa i prava, čak i kada rizikuju život ili da budu zatvorene, ili odbačene od strane svojih porodica i društva. Ako sve to znači biti opak, onda je svetu potrebno više takvih žena”, smatra Anđelina.

  “Ne bude se žene svako jutro sa željom za borbu. Želimo da budemo u stanju da budemo blage i njegovane, graciozne i voljene. Nisu svi rođeni da se bore. I nemamo magične moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge i radimo s mnogo sjajnih muškaraca koji vrednuju i poštuju žene kao one koje su im jednake”, naglasila je holivudska zvezda.

  Izvor: CdM

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE