Aplikacija Drive.Go za beskontaktno plaćanje na benzinskim stanicama NIS-a  

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aplikacija Drive.Go za beskontaktno plaćanje na benzinskim stanicama NIS-a  

  Ove godine potrošači u Srbiji dobili su mogućnost da gorivo plaćaju bez odlaska na kasu, odnosno putem mobilne aplikacije. Kao kompanija kojoj su uvođenje inovacija i izlazak u susret potrebama potrošača jedan od prioriteta u poslovanju, NIS je pokrenuo Drive.Go mobilnu aplikaciju za beskontaktno plaćanje goriva na benzinskim stanicama.

  Usluga je dostupna na više od 80 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata, a pored toga što se ovakvim načinom plaćanja štedi vreme, takođe se obezbeđuje i fizička distanca što je jedna od ključnih mera prevencije tokom pandemije korona virusa.

  Korišćenje aplikacije je veoma jednostavno. Nakon preuzimanja sa Google Play-a ili Apple Store-a, registrujte svoj korisnički nalog i unesite broj bankarske kartice kojom želite da obavljate plaćanje. Na benzinskoj stanici, pre točenja goriva, pokrenite aplikaciju i skenirajte QR kod koji sa nalazi na točionom mestu, direktno iz automobila. Nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme Plati, proces kupovine i plaćanja je završen. Ukoliko imate karticu lojalnosti „Sa nama na putu“, registrujte je u Drive.Go mobilnu aplikaciju i prilikom svake kupovine dobijate bonus poene.

  NIS nastoji da uslugu beskontaktnog plaćanja učini dostupnom u gradovima širom Srbije, a spisak benzinskih stanica na kojima je moguće koristiti aplikaciju, kao i više informacija o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije, dostupno je na potrošačkim sajtovima NIS-a, www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE