AXA Neživotno osiguranje i AXA Životno osiguranje i zvanično pripojene kompaniji Wiener Stӓdtische osiguranje - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

AXA Neživotno osiguranje i AXA Životno osiguranje i zvanično pripojene kompaniji Wiener Stӓdtische osiguranje

Krajem 2016. godine Vienna Insurance Group (VIG) postala je vlasnik kompanija AXA Životno osiguranje a.d.o. Beograd i AXA Neživotno osiguranje a.d.o. Beograd (AXA osiguranje). Kako u Srbiji VIG uspešno posluje kroz kompaniju Wiener Stӓdtische osiguranje a.d.o. Beograd, od momenta preuzimanja AXA osiguranja do 1. avgusta 2017. godine, trajao je proces pripajanja ove kompanije Wiener Stӓdtische osiguranju. Od 1. avgusta AXA osiguranje je i zvanično prestalo da postoji.

„Svim klijentima AXA osiguranja rekao bih da su u sigurnim rukama. Ugovori koje je AXA osiguranje potpisalo pre nego što je postalo deo VIG sistema ostaju na snazi pod istim uslovima, sa istim pravima i pogodnostima do isteka trajanja osiguranja. To znači da Wiener Stӓdtische osiguranje preuzima sve obaveze prema klijentima AXA osiguranja. Odštetni zahtevi klijenata će biti isplaćeni po uslovima važećim na dan zaključenja ugovora o osiguranju, a zahtevi za prijavu štete obrađivani po uobičajenoj proceduri,“ rekao je Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora ove kompanije.

Wiener Stӓdtische osiguranje a.d.o. Beograd je jedan od lidera na domaćem tržištu osiguranja. Kompanija posluje u 36 gradova u Srbiji, ima više od 1.200 zaposlenih i preko 140.000 klijenata. Na domaće tržište kompanija je donela potvrđen kvalitet, sigurnost u plasmanu sredstava i osiguranje koje odlikuje velika fleksibilnost.

Za sve dodatne informacije klijenti se mogu obratiti Call Centru Wiener Stӓdtische osiguranja a.d.o. Beograd na besplatan broj telefona 0800 200 800 (poziv moguć samo sa fiksne telefonije) ili na broj 011 2209 800 od ponedeljka do petka 8:00 – 20:00 i subotom 9:00 – 14:00.

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE