"Beograd na narodnjacima" - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

“Beograd na narodnjacima”

Prvog vikenda u avgustu kao da se sve vrtelo oko vode i (na)vođenja. Konačno pravi letnji vikend naterao nas je da poželimo da se domogneno vode – morske, rečne ili one ispod tuša. Neka devojka je svome momku nežno prošaputala na uvce: vodi me na more, a on je obračunao troškove i dobio noćne more.

Neki imućniji vodili su neke drugačije razgovore, o, na primer, kupovini nekretnina na vodi.  Mediji su nas, između ostalog “polili” i informacijom o tome da je folk pevačica Viki Miljković kupila čak tri stana u “Beogradu na vodi” , a “šuška” se da će joj komšije biti i Šaban Šaulić i Lepa Brena. Izgleda da će ovaj poslovno-stambeni kompleks promeniti ime u “Beograd na narodnjacima”.

Obeležavala se godišnjica “Oluje”, pa su se vodili i neki teški razgovori, teške nacionalne teme. Sve to je proteklo i uz razgovore o Kosovu. Zasedao je Nacionalni savet za bezbednost, a održan je i sastanak predsednika Srbije i patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Ostaje nejasno zbog čega su ti sastanci držani odvojeno, pošto je u Srbiji (inače sekularnoj državi) crkva izgleda postala zadužena i za bezbednosna pitanja.

Ovaj vikend ostaće upamćen i po tome što je Rusija postavila Stivena Sigala za specijalnog izaslanika  savetnika za humanitarne odnose sa SAD-om. Biće zadužen za kulturu, umetnost i omladinsku razmenu.

Očekuje se da nakon ovakve odluke mi angažujemo Žan Klod van Dama kao savetnika za humanitarne odnose sa Kosovom.

Isplovismo iz još jednog vikenda.

Srećan ponedeljak, svima koji slave. 

Izvor: BIZLife

Foto: Belgrade Waterfront promo

Piše: Bojana Milovanović

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE