Beograd ZAPOŠLJAVA još 150 komunalaca, a slede i NOVE uniforme - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd ZAPOŠLJAVA još 150 komunalaca, a slede i NOVE uniforme

  Grad Beograd će ove godine zaposliti još 150 komunalnih milicionera, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

  “U Beogradu trenutno ima 340 komunalnih milicionera, u prethodnom periodu smo primili njih 60 i time smo došli do najvećeg broja pripadnika Komunalne milicije od njenog osnivanja.”

  Planiramo da tokom ove godine primimo još 150 komunalnih miliconera, tako da će Grad Beograd imati skoro 500 pripadnika ove službe, istakao je Vesić.

  To znači, kako je naglasio, da će biti “više komumnalnog reda, da će građani biti sigurniji i da će prvi put postojati ispostava Komunalne milicije u prigradskim opštinama, u Obrenovcu i Mladenovcu”, saopštila je gradska uprava.

  On je podsetio da je Grad Beograd prošle godine nabavio četrdesetak novih automobila za potrebe tog sekretarijata, te da je potpuno obnovljen vozni park.

  “U toku je i izrada softvera, tako da će svaki komunalni milicioner imati tablet i na licu mesta slikama i ispisivanjem zapisnika na tabletu dokumentovati sve što se dešava, a što će se automatski pretvarati u prijave”, naglasio je Vesić.

  On je najavio da će pripadnici Komunalne milicije u narednom periodu promeniti uniforme u skladu sa zakonom.

  “Već imamo nekoliko različitih verzija kako će one izgledati, pustićemo i građane da glasaju i daju svoje predloge i na osnovu toga naredne godine krenućemo u nabavku nove opreme. Komunalna milicija je važan deo komunalnog sistema Grada Beograda i mi smo ponosni na njihove rezultate”, zaključio je Vesić.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE