BG Car Show 05: Uz kasko osiguranje i specijalni pokloni

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BG Car Show 05: Uz kasko osiguranje i specijalni pokloni

  Povodom predstojećeg Sajma automobila “BG Car Show 05” u Beogradu, Wiener Stӓdtische osiguranje je pripremilo specijalan poklon za prvih 200 posetilaca koji zaključe Kasko osiguranje za putničko vozilo na štandu ove kompanije. Svi oni dobiće na poklon kompresor za gume, praktičan i veoma koristan poklon pogodan za auto i biciklističke gume, dušeke i slično, koji zauzima malo mesta u vozilu. Uz to, sve posetioce na ovom štandu čekaju i dodatni popusti na ostale proizvode osiguranja iz portfolija Wiener Städtische osiguranja, kao i drugi pokloni.

  „Naša kompanija tradicionalno učestvuje dugi niz godina na sajmu automobila kako bismo ispratili svetske trendove u motornoj industriji. Takođe, svim posetiocima ove manifestacije na raspolaganju smo za dodatne informacije o proizvodima iz naše ponude osiguranja motornih vozila. Na jednom mestu, u skladu sa svojim potrebama, oni sebi mogu obezbediti neko od sledećih osiguranja: obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje, osiguranje vozača i putnika od posledica nesrećnog slučaja (nezgode) ili „pomoć na putu“ koje je posebno interesantno za godišnje odmore. Mi im garantujemo brzu isplatu šteta i efikasnu zaštitu njihovog vozila. Ovo je prilika da se posetioci upoznaju i sa ostalim našim proizvodima i ostvare popuste ukoliko se odluče za neko od ovih osiguranja u toku trajanja sajma,“ rekla je Katarina Krstajić, Korporativni PR menadžer ove kompanije.

  „Posetite nas na Sajmu automobila u Hali 4 Beogradskog sajma, od 17. do 23. marta 2016. godine i saznajte više o pogodnostima koje smo za Vas pripremili.“

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE