BG dobija novi PEŠAČKI MOST: Preko Radničke do Ade Ciganlije (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BG dobija novi PEŠAČKI MOST: Preko Radničke do Ade Ciganlije (FOTO)

  Nakon što je nedavno otvorena pasarela kod Kalemegdana, započeta je gradnja još jednog pešačkog mosta u Beogradu u Radničkoj ulici.

  Pasarela u ovoj ulici će premostiti jedan od najopterećenijih pešačkih prelaza, na ukrštanju sa Paštrovićevom ulicom kod Ade Ciganlije, a denivelacija bi trebalo da unapredi bezbednost pešaka i protok saobraćaja, piše Beobuild.

  Konstrukcija će imati dva kraka ukupne dužine skoro 104 metara. Krak koji će da premosti Paštrovićevu ulicu imaće 48,3 metada, dok će konstrukcija iznad Radničke ulice imati ukupno 55,5 metara.

  Pasarela će imati tri pristupa, sa po jednim liftom za javnu upotrebu u okviru svakog komunikacijskog jezgra koje će u Paštrovićevoj biti uz ADA Mall (lift i stepenište), zatim u Radničkoj sa strane sadašnje autobuske stanice (lift i stepenište) i na strani Ade Ciganlije (lift i stepenište).

  Kako ovaj portal navodi, rok za završetak ove pasarele je 5 meseci od otvaranja gradilišta, a ukupna vrednost investicije iznosi oko million evra.

  Podsetimo, pasarela na Kalemegdanu je otvorena početkom ovog meseca, iako je trebalo da bude završena pre godinu i po dana.

  Pogledajte fotografije sa tek otvorenog gradilišta pasarele u Radničkoj ulici.

  Izvor: Beobuild

  Foto: Beobuild

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE