BGD NA VODI: Počela izgradnja tržnog centra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BGD NA VODI: Počela izgradnja tržnog centra

  Počela je gradnja tržnog centra u okviru projekta “Beograda na vodi”, koji će, kako kažu nadležni, biti najveći tržni centar u regionu. Glavni radovi su planirani za jun, a završetak je predviđen za 2020.

  Sa “BW Galerijom” otvaramo i novu eru maloprodaje u Srbiji. Ovo će biti jedna od centralnih tačaka “Beograda na vodi”, koja će doneti novi koncept kupovine, gastronomije i zabave, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu. Za tržni centar već su zainteresovani neki od vodećih svetskih brendova, rekao je generalni direktor preduzeća “Beograd na vodi” Nikola Nedeljković.

  Sa ukupnom nadzemnom površinom od 140.000 kvadratnih metara, “BW Galerija” će biti najveća maloprodajna destinacija u regionu.

  Tržni centar imaće veliki parking i biće povezan sa svim glavnim saobraćajnicama. Pružaće niz ponuda – od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica.

  Zatvorenim pešačkim mostom biće spojen sa budućim hotelom, čime će biti obezbeđen direktan pristup spektakularnom vidikovcu na vrhu 40-spratne Kule Beograd.

  Glavni projektant “BW Galerije” je RTKL, jedna od najvećih multidisciplinarnih projektantskih kompanija, dok radove na temeljima izvodi “Novkol”, domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova.

  Izvor: Blic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE