BIZLife lista “30 ispod 30”: Marko Kecman, menadžer za projektovanje i izgradnju, Delta Real Estate

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife magazin

Marko je master inženjer građevinarstva. Radne navike stekao je tokom osnovnih studija aktivnim učešćem u studentskim organizacijama i u ulozi studenta prodekana.

U kompaniji Delta Holding zaposlio se 2015. godine kao učesnik programa “Mladi lideri”. Svoje prve poslovne angažmane ostvario je u članici Delta Real Estate, koja je jedna od vodećih regionalnih kompanija u oblasti nekretnina. Tu je imao priliku da učestvuje u izgradnji preko 140.000 kvadratnih metara objekata raznih namena, ali najviše bi istakao poziciju rukovodioca projekta šoping mola u Banjaluci, površine 63.000 kvadrata.

Trenutno je na poziciji menadžera za projektovanje i izgradnju i rukovodi izgradnjom nove poslovne zgrade Delta House, koja će biti poslovno sedište kompanije Delta Holding. Kao jedno od interesantnijih poslovnih iskustava ističe i period kada je obavljao ulogu generalnog direktora fabrike za preradu ulja “Dunavka”, u Velikom Gradištu.

Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

Pre svega, zbog velike podrške porodice. Takođe i zbog toga što sam imao veliku podršku u kompaniji koja nudi deljenje znanja, gde sam imao priliku da radim sa veoma stručnim ljudima, da napredujem i ostvarim ciljeve koje sam želeo da postignem. Naravno i zato što volim Srbiju.

Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

Oduvek me je privlačilo sadašnje zanimanje.

Omiljeni predmeti u školi?

Matematika i fizičko. I danas smatram da su nauka i sport savršen spoj.

Poslovni uzor?

Imam više uzora i ugledam se na uspešne pojedince u svom radnom okruženju.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: BIZLife magazin

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.