BIZLife “30 ispod 30”: TREĆI PUT predstavljamo najuspešnije u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Treću godinu zaredom BIZLife promoviše uspešne, ambiciozne, vredne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji donose novu energiju i progresivne ideje u svojim poslovnim okruženjima. Oni su lideri koji su potrebni našoj zemlji i društvu, a njihova odluka da ostanu i nastave da rade u Srbiji zaslužuje podršku i pohvalu.

Poznato je da dobre stvari ne treba menjati i zato će BIZLife USKORO objaviti listu “30 ispod 30” – klasa 2020.

Da bi kompanija imala pravu viziju budućnosti, mora imati sposobnost da prepozna perspektivne mlade ljude i odluči da ulaže u njih. Zaposliti, motivisati i razvijati potencijal novih lidera je velika odgovornost i izuzetno važan zadatak kojim biznis zajednica pomaže ne samo sebi već i državi u kojoj posluje kao i čitavom društvu.

Treća generacija uspešnih mladih lidera sa liste “30ispod30”, koju BIZLife pravi po ugledu na Forbs, biće tradicionalno promovisana u najpopularnijem izdanju BIZlife magazina, letnjem dvobroju, kao i na portalu i društvenim mrežama.

Imaćete priliku da se upoznate sa karijernim putem mladih preduzetnika,  koji su se osmelili da pokrenu samostalni biznis i u tome uspeli. Inspirisaće vas i mladi menadžeri, koji svojim potencijalima, energijom i idejama doprinose uspešnom razvoju kompanije u kojoj rade.

Dok pripremamo kratke intervjue sa ljudima sa liste, kratko ćemo se osvrnuti na prošlogodišnje:

KLASA 2019:


Ovo je BIZLife lista “30 ispod 30” za 2019. GODINU!


Ovako je bilo na BIZLife “30 ispod 30” žurci (FOTO)


KLASA 2018:


BIZLife #30ispod30

Čitali ste o listama najmoćnijih, najbogatijih, najuticajnih…BIZLife donosi nešto drugačije. Listu #30ispod30 . 30 mladih ljudi iz Srbije koji još nemaju 30 godina, a već imaju uspeha u karijeri. Sve o njima u julskom dvobroju BIZLife magazina.Mikiki Bagz Andrej Sovrovic @Predrag Markovic Jovan Simić Filip Vukša @Natasa Kovacevic Milan Inic – Yasserstain Milan Maric @Aleksandar Andrejevic Ivana Spanovic Oliver Sarov

Gepostet von BIZLife Portal am Freitag, 29. Juni 2018


Pogledajte još i:

Dijana sa BIZLife liste “30 ispod 30” drži predavanje u Ušću


Najbolji mladi naučnik sa BIZLife liste “30 ispod 30” – 107 nagrada, 11 naučnih istraživanja… (VIDEO)


#staytuned

#30ispod30

#klasa2020

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife