BIZLife predstavlja KOMPANIJE koje su sa svojim CSR kampanjama učestvovale na jedinstvenoj IZLOŽBI

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

U Galeriji “Progres” otvorena je grupna izložba “UticajnOdgovorno”, koja je predstavila najuspešnije CSR aktivnosti u Srbiji, u organizaciji BIZLife medijske kuće.

Ista izložba je zatim bila postavljena i na Sava Promenadi, a naša želja i naš cilj bio je da predstavimo kompanije koje su svojim angažovanjem, trudom i inicijativom doprinele razvoju naše zajednice i našeg okruženja.

Na ovoj jedinstvenoj izložbi predstavljeni su ciljevi i rezultati društveno odgovornih aktivnosti najvećih kompanija u Srbiji.

Imajući u vidu da svaku kompaniju čine prvenstveno ljudi, da oni sa njihovim znanjem, umećem, voljom, snagom i karakterom oblikuju imidž jedne kompanije možemo slobodno reći vas kompanija može naučiti odgovornosti, a ovom izložbom smo želeli da vam pokažemo da su sledeće kompanije u tome i uspele:

Generali osiguranje, Unicredit banka, Mozzart, Banca Intesa, Heineken, Vip Mobile, United Group, SBB fondacija, Ball Packaging, BWF, Atlantic Group, Wiener Stadtische osiguranje, Carlsberg, Mondelez, Metalac, Keprom, UNIQA osiguranje, Pernod Ricard, Eurobank, kao i udruženje NURDOR i UNICEF.

Ovde možete pogledati plakate sa izložbe:


 

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife