IZJAVA GODINE – Predlog br. 1: Miodrag Zec

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: N1 screenshot

Krajem maja profesor Miodrag Zec gostovao je na N1 i na pitanje koji su izazovi pred novim ministrom finansija Sinišom Malim i može li da se za vreme njegovog mandata ostvari Vučićevo obećanje da Srbiji od 2018. do 2022. sledi “zlatno doba”, kaže:

 “To je fascinantan jedan marketing, to je to takozvano izmicanje budućnosti. Meni sve to liči na onog električnog zeca – vi ga pustite, a mi svi trčimo za njim. ‘Desiće se’. Nije pitanje može li biti bolje, jer može. Ali, da li će biti zlatno doba? Pa kako može biti zlatno doba, kad se vi krećete u vozu, a imate dve pruge, jedna ide 80, a druga 50 kilometara na čas. Hoće li se ta dva voza sustići? Pa neće”.

*KAKO SE GLASA: Svaki „like“, „share“ ili komentar na našoj Fejsbuk stranici predstavlja glas u izboru za „Izjavu godine“. Svakog dana objavljivaćemo po jedan od ukupno 20 predloga.

Izvor: BIZLife

Foto: N1 screenshot

Komentari 5

 1. Dragan.m.gagi@gmail.com

  Da ,samo što je pre ovoga taj voz bio u mračnom tunelu i klizio u ambis.

  • Bogomir

   Da ako misliš na Šareni voz!

 2. Sale

  Uvaženi profesor je ima još jednu legendarnu izjavu što se tiče vozova:
  „Kad uđete pogrešan voz, sve stanice su pogrešne“.

 3. Smilja

  Bravo profesore,uvek ste mudri i razumni.Verujem vam i kad ima sanse da vas negde zovu gledam.

 4. Goran Drobnjak

  Profesor je desetka.Meni je najdraza ona da nemac kad kolje svinju ima deset nozeva,jedan za klanje ,jedan za slaninu i t d, a mi imamo za isti posao samo jedan noz…