IZJAVA GODINE – Predlog br. 6: Žarko Paspalj

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Prva screenshot

Proslavljeni košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj u septembru je govorio u intervjuu za NIN o svojoj karijeri ali i o situaciji u državi, pre svega masovnom odlasku mladih u inostranstvo.

“Treba da idu svi! Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to. Mi se kao bavimo nekom posebnom matematikom sa 12 jednačina, ali stvari su vrlo jednostavne. Država ne vodi računa o svojim ljudima, a neko bi morao, i evo rezultata. Tako je u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni…, kod nas. Ništa se tu fascinantno dobro ne dešava, već tragično kao posledica načina života od 1991. do 2019. a to je 30 godina. Kada imaš 50 i razmišljaš o tome normalno je da te hvata bes.”

GLASANJE: Najbolju izjavu godine biramo uz pomoć naših čitalaca, tj naših pratilaca na Fejsbuku i Instagramu (broj lajkova, komentara i share-ova).

Sve dosadašnje predloge možete videti OVDE.

 

Izvor: NIN

Foto: Prva screenshot

Komentari 1

  1. Dragana

    Apsolutno se slažem. Samo, nadam se da ću ih izdaleka, (“junački”) posmatrati, kakve li će biti posledice ovog doba, za 10-20 godina?! Uh, ” o tome ću misliti sutra”…