IZJAVA GODINE – Predlog br. 7: Miroslav Mišković

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Tviter

Miroslav Mišković predstavio je u maju svoju knjigu “Ja, tajkun”, a scenarista Voja Žanetić mu je tom prilikom postavio pitanje da li će biti druge knjige i da li očekuje nagradu za ovu knjigu. Mišković je u jednom odgovoru spojio aktuelno (ove godine se ne dodeljuje Nobelova nagrada za književnost), situaciju u kojoj se sam nalazi (da mu zbog suđenja država ne vraća pasoš), ali i bio duhovit.

 “Meni je žao što je odložena dodela Nobelove nagrade. I bolje što nije ove godine, nemam pasoš, pa ne bih mogao da je uzmem.”

*KAKO SE GLASA: Svaki „like“, „share“ ili komentar na našoj Fejsbuk stranici predstavlja glas u izboru za „Izjavu godine“. Svakog dana objavljivaćemo po jedan od ukupno 20 predloga.

Izvor: BIZLife

Foto: Tviter

Komentari 1

  1. JOVANA

    Sve što je radio i što radi dotični gospodin neko mu je omogućio uz ”debeo” reket. Malo neposlušnosti i dobiješ packe. Ne znam da li mu je Milka Forcan pomogla u pisanju, ili neko drugi, ali mislim da se u žanru u kome on piše ne dodeljuje Nobelova nagrada, ili možda grešim. Ostaje dilema za one koji ne pročitaju knjigu kakve emocije bi probudilo čitanje njegove knjige….u svakom slučaju ostaje na političkoj estradi Srbije….