#BIZkolegijum: "Kompanijska kultura je lični pečat, ono po čemu ste prepoznati" (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  #BIZkolegijum: “Kompanijska kultura je lični pečat, ono po čemu ste prepoznati” (VIDEO)

  Funkcija ljudskih resursa u kompaniji pokazala se kao jedan od najbitnijih faktora u prilagođavanju biznisa novim okolnostima koje je donela pandemija. HR menadžeri suočili su se sa brojnim izazovima, a upravo zato je medijska kuća BIZlife organizovala drugi po redu “BIZ kolegijum” na temu HR strategija i izazova koje je donela 2020. godina.

  Na HR “BIZ kolegijumu” bilo je reči i o korporativnoj kulturi, a jedna od učesnica i Head of HR, VIP mobile, Natalija Pešić smatra je veoma bitnom.

  “Kompanijska kultura je oduvek bila važna. To je lični pečat, tj. ono po čemu ste prepoznati, jer svaku kompaniju čine ljudi i oni su njeni najveći ambasadori. Kompanije koje su gradile i živele kulturu zasnovanu na vrednostima kao što su otvorenost, fleksibilnost, transparentnost i podrška mnogo su se brže prilagodile nagloj promeni, jer su, u neku ruku, već bile spremne za ono što je pandemija donela”, kaže za BIZlife Natalija Pešić.

  Na pitanje o Employee experience – trendu u HR-u, Pešić kaže da nije u pitanju samo mera kvaliteta rada u HR odeljenju, već da employee experience ima uticaj na sve aspekte poslovanja.

  “Employee experience  boji sve procese unutar organizacije, na primer, proces selekcije ljudi, fluktuaciju zaposlenih, postizanje poslovnih rezultata”, objašnjava.

  Šta je još navela o tome kako će izgledati kompanije u budućnosti, koliko će biti važna kompanijska kultura u narednom periodu kao i o HR izazovima u doba pandemije poslušajte u videu.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE