BIZLife lista “30 ispod 30”: Anja Jekić, Junior Brand Manager, Nectar

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Anja Jekić, Junior Brand Manager, Nectar

  Tokom studiranja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu radila je u okviru tima Red Bull Srbija. Nakon pet godina provedenih u velikoj globalnoj kompaniji, 2016. godine dolazi u Beograd, gde počinje da radi u domaćoj kompaniji Nectar, u kojoj se poslovno razvija i menja različite pozicije tokom četiri godine. Tu dobija priliku da širi svoja znanja i radi u zaokruženom procesu – od razvoja samog proizvoda, pa sve do njegovog plasiranja na tržište. Trenutno je na poziciji Junior Brand Managera za brendove kao što su Booster, ali i Fructal, koji je deo Nectar porodice od 2011. godine. Kaže da joj je upravo rad na brendovima različitih kategorija i tržišnih pozicija pruža širinu u svakodnevnom učenju i poslovanju. Njen moto je moto Booster brenda: „More brands, more energy, more fun!”

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Kao večiti optimista, verujem da – uz što manji odliv mladih, obrazovanih i uspešnih iz naše zemlje – zajedno možemo doprineti celom društvu. Sve je do nas i do toga kako gledamo na stvari, čime god da se bavimo. Poruka za sve mlade u Srbiji: Ostani i pokreni se! I znaj: nije svejedno!

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Pilot 😊, ali kada sam vremenom shvatila da to nije najrealnije, želja mi je bila da radim ono što volim i što će me ispunjavati u datom momentu. Upravo to trenutno i radim.

  Omiljeni predmet u školi?

  Matematika – uvek postoji jasan proces, a rezultat može da se proveri. Taj pristup, ispostaviće se, mnogo mi je pomogao u poslu.

  Poslovni uzor?

  Osoba koja me inspiriše u poslu je Bajron Šarp – čovek koji je promenio tumačenje modernog marketinga i pristup vođenja velikih kompanija sa ciljem da se značajno poboljšaju rezultati marketinga. Bez obzira na to kojom se oblasti marketinga bavili, toplo preporučujem knjigu – „How Brands Grow”.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE