Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

BIZLife lista “30 ispod 30”: Jovana Stajčić, Key Account Manager, Fercam

Jovana je detinjstvo provela u Ubu, gde je 2011. godine završila Gimnaziju “Branislav Petronijević”. Iste godine upisuje Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu. Tokom završne godine studija počinje da radi u kompaniji u oblasti logistike i transporta, gde kroz tri godine stiče nova iskustva i znanja u logistici auto-industrije, ali i u ostalim industrijama i oblastima transporta. Paralelno sa prvim poslom završava master studije na Saobraćajnom fakultetu.

Ubrzo, u želji za novim veštinama, prelazi u internacionalnu logističku kompaniju Fercam, krajem 2017. godine, gde i danas radi na poziciji menadžera ključnih klijenata (Key Account Manager).

Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

Zato što je to moja zemlja. Tu su mi prijatelji, porodica. Veliki broj inostranih kompanija je otvorio svoja predstavništva u Srbiji, što nudi pregršt prilika za mlade ljude iz različitih sfera interesovanja. Naravno, tu su i dobre domaće kompanije. Svakako, smatram odličnom prilikom privremeni odlazak u inostranstvo za sticanje novih znanja, usavršavanje jezika, upoznavanje nove kulture. To je dobra prilika i treba uvek ostati otvoren ka svim potencijalnim mogućnostima i promenama.

Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

Želela sam da se bavim prvenstveno glumom, ali i novinarstvom.

Omiljeni predmet u školi?

Francuski jezik.

Poslovni uzor?

Stela Karl Ćosić i Mila Litvinjenko.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: BIZLife magazin

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE