Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

BIZLife lista “30 ispod 30”: Nenad Vujetić, Supply Planning Supervisor, HEINEKEN Srbija

Tokom studija na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na smeru Saobraćaj i transport, rešavanje problema stavom “thinking out of the box”, kao i osećaj za detalje, doneo mu je angažovanje u nekoliko projekata u saradnji sa profesorima. Te dodatne aktivnosti, pored redovnog studiranja, smatrao je jako bitnim, jer su to prvi momenti susretanja sa određenim stepenom poslovne odgovornosti, koja je neizbežna u svim sferama biznisa.

Na preporuku fakulteta, neposredno nakon završetka studija, prijavljuje se za poziciju Logistic Trainee u kompaniji HEINEKEN Srbija, u njihovoj pivari u Novom Sadu. Nakon godinu dana u kompaniji, prelazi na poziciju Planning Trainee, a nakon šest meseci i na poziciju RPM Specialist. Trenutno je na poziciji Supply Planning Supervisor.

Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

Tokom odrastanja i studiranja nisam razmišljao o odlasku iz Srbije, jer mislim da – pored toga što je Srbija jako lepa i obiluje mnogim prirodnim bogatstvima – Srbija može dosta toga da nam ponudi u pogledu razvoja i usavršavanja mladih ljudi, tako da ne samo da nisam razmišljao o odlasku već i ne razmišljam o tome u nekoj bližoj budućnosti.

Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

Tokom odrastanja želja mi je bila da budem vojno lice.

Omiljeni predmeti u školi?

Matematika i engleski.

Poslovni uzor?

Smatram da svako ko je do uspeha u svojoj sferi biznisa došao ličnim angažovanjem i usavršavanjem treba da nam bude uzor. Rad u kompaniji HEINEKEN Srbija donosi saradnju sa velikim brojem iskusnih kolega, pa su saveti koje dobijam više nego dobrodošli.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: BIZLife magazin

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE