BIZLife lista “30 ispod 30”: Nevena Nikolić, Rukovodilac u Sektoru za finansijsko savetovanje, Deloitte

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Nevena Nikolić, Rukovodilac u Sektoru za finansijsko savetovanje, Deloitte

  Nevena je deo Deloittea od 2013. godine, što joj je i prvi posao. Šest godina radila je kao član tima u Sektore revizije, gde nakon četiri godine postaje rukovodilac, dok je trenutno, već godinu dana, na poziciji rukovodioca u Sektoru za finansijsko savetovanje. Ukazano poverenje sa sobom donosi i velike odgovornosti i suočavanje sa brojnim izazovima za jednog mladog vođu timova. Bila je predavač na nekoliko stručnih skupova iz oblasti međunarodnih računovodstvenih standarda, kao i predavač mlađim kolegama iz oblasti revizije, gde izdvaja regionalno predavanje u Šibeniku za kolege iz celog klastera.

  Kroz rad u ovim sektorima Nevena je upoznala veliki broj klijenata iz različitih industrija, učestvovala u značajnim transakcijama kupovine i prodaje društava i obišla proizvodna postrojenja od severa do juga naše zemlje, ali i regiona.

  Nevena je nosilac zvanja master ekonomskih nauka Ekonomskog fakulteta u Beogradu i u postupku je sticanja ACCA licence. U slobodno vreme čita popularnu psihologiju i beži van grada.

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Uvek sam razmišljala kako bih se sada ponašala da radim u internacionalnom okruženju, kako bi se ljudi ponašali prema meni i kojim resursima i informacijama bih imala pristup. Međutim, znanje koje sam dobijala od kolega iz neposrednog okruženja, i tokom studija i na poslu, kao i pristup internacionalnim izvorima informacija u firmi u kojoj radim, podstakli su me da ostanem ovde.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Psiholog.

  Omiljeni predmet u školi?

  Likovna kultura.

  Poslovni uzor?

  Inspiriše me više kolega iz neposrednog okruženja, čije karakteristike pokušavam da kombinujem i o kojima razmišljam u procesima svog preispitivanja.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE