BIZLife lista “30 ispod 30”: Pavle Krivokuća, Managing Partner & Chief Revenue Officer, Impact Hub Belgrade

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BIZLife lista “30 ispod 30”: Pavle Krivokuća, Managing Partner & Chief Revenue Officer, Impact Hub Belgrade

  Pavle je profesionalni generalista koji voli da uvezuje različite elemente poslovanja u jedan sistem. Uža struka mu je optimizacija procesa i razvoj poslovanja baziran na kupcima, što i radi kao Chief Revenue Officer Impact Huba Beograd, u kom je i partner. Srednju i osnovnu školu učio je u Ivanjici, a zatim studirao Fakultet organizacionih nauka u Beogradu. Alumni je studentske organizacije AIESEC i član Mense Srbije. Imao je netipično profesionalno iskustvo –iako ima 27 godina, ima 12 godina radnog iskustva. Počeo je iz omladinskog aktivizma, gde je još tokom srednje škole uspešno pisao i dobijao projekte kroz Kancelariju za mlade Ivanjica, izviđače, Junior Achievement, a kasnije i kroz dve svoje NVO. Početkom studija radio je kao predavač i konsultant za apliciranje za EU projekte, da bi, nakon toga, započeo svoj prvi (neuspešni) startap i još jedan biznis. Nakon toga se pridružio timu Impact Huba Beograd, nekoliko meseci pre otvaranja, na jesen 2014.

  Ima bogato iskustvo, radio je uspešno sa preko 800 organizacija i firmi, vodio preko 500 ljudi u timovima i direktno radio na razvoju poslovanja kao ekspert i mentor sa preko 200 startapa i biznisa.

  Trenutno mu je kroz rad u Impact Hubu fokus na podizanju 360connect.online – najveće preduzetničke zajednice u regionu sa velikom bazom resursa, eksperata i mentora za osnivače startapa i malih rastućih biznisa.

  Zašto ste odlučili da ostanete u Srbiji?

  Imao sam prilike dosta da putujem i video sam stil života tamo negde na tom Zapadu. Ipak, ovde taj balans između života i posla može da bude jako lep. S druge strane, imam sreću, iako sam geografski u Srbiji, kao da ne radim sa srpskim tržištem, već sam usmeren prema kompanijama i startapima u inostranstvu.

  Šta ste želeli da budete kad ste bili mali?

  Majstor. Oduvek me fascinira šta sve čovek može rukama da kreira, bilo od drveta, metala ili nečeg trećeg.

  Omiljeni predmet u školi?

  Ne verujem u omiljene kategorije, voleo sam više predmeta i bio dobar u njima, zato i danas jesam dobar generalista i integrator.

  Poslovni uzor?

  Ričard Brenson, jer je kao disleksični autkast postao serijski preduzetnik i lider.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE