Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kapsersky Lab izbor kompanije Ferrari za IT bezbednost

    Kaspersky Lab, zvanični sponzor Ferrari Scuderia tima, postaje provajder IT bezbednosnih rešenja za ovaj svetski poznat brend.

    U aprilu 2013, ugovoreno je petogodišnje partnerstvo kojim je Ferrari postao klijent Kaspersky Lab koji će dobiti kompletnu endopint IT zaštitu.

    Endpoint rešenje skrojeno je tako da zadovolji specifične potrebe koje ima Ferrari, a razvijeno je nakon šest meseci rigoroznog testiranja usklađenosti i poređenja sa rešenjima drugih pružalaca usluga IT bezbednosti. Kaspersky Endpoint rešenje biće instalirano na oko 4.000 računara,  a dalje instalacije će se odvijati u narednoj godini kako bi se pokrili svi uređaji kompanije Ferrari.

    “Iako je iz vrlo različite branše, Kasperski Lab sa kompanijom Ferrari deli dve ključne osobine- potragu za maksimalnom brzinom i težnju za nalaženjem sinergije. Mi smo, zapravo, Ferrari naše oblasti – brzo reagujemo na neposredne pretnje i pružamo rešenja za njih, trudimo se da budemo brzi kako bi ostali ispred konkurencije i došli do novog i originalnog pristupa bezbednosnoj paradigmi u celini ", rekao je Judžin Kasperski, izvršni direktor i suosnivač kompanije Kaspersky Lab.

    Projekat je jedinstven reper za industriju, s obzirom da Ferrari ima posebne potrebe u pogledu bezbednosti. Kaspersky Lab rešenja će biti instalirana ne samo na kancelarijskim računarima, nego i na računarima koja kontrolišu proizvodne linije, kao i na tablete i pametne telefone zaposlenih. Ferrari je nametnuo stroge zahteve u IT bezbednosti, kako bi zaštitio proizvodni proces, i osigurao bezbednost svojih vozača tokom trke.

    Aleksandar Erofeev, direktor marketinga kompanije Kaspersky Lab, rekao je: "Rast u B2B sektoru trenutno je jedan od ključnih strateških ciljeva kompanije Kasperski Lab. Kasperski Lab razvija i svoju bazu klijenata i poslovna rešenja. Zahvaljujući našoj tehnologiji i stručnosti, proglašeni smo liderom B2B tržišta  od strane nekoliko veoma renomiranih analitičkih kuća. Takođe smo, u Tokom januara 2013. Kaspersky Lab pokrenuo je novi vodeći model rešenja za B2B sektor, Kaspersky Endpoint Security for Business koje omogućava najbolju odbranu od malvera i naprednog visokotehnološkog kriminala u industriji. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE