Swisslion – visoki standardni u proizvodnji hrane

PinterestFacebookTwitterShare

Sinergija tradicije prehrambenog kompleksa Takovo i moderno organizovane i opremljene industrije Swisslion u poslovni sistem rezultiralo je nastankom giganta i lidera u proizvodnji kvalitetne, prirodne i zdrave hrane. Poslovni sistem Swisslion -Takovo je kao jedan od pokretača privrednog razvoja čitave Srbije, uticala na postavljanje visokih standarda poslovanja i vođenja biznisa na našim prostorima.

Prepoznatljiva SL tehnologija kao žig garancije vrhunskog kvaliteta finalnih proizvoda tvorevina je Poslovnog sistema Swisslion -Takovo, a zasnovana je na:
• Modernom i visoko automatizovanom procesu proizvodnje
• Brižljivom odabiru sirovinske osnove finalnih proizvoda
• Racionalnoj organizaciji

Pored savremene opreme, moderne tehnologije i stalnog ulaganja u nove programe i unapređenje poslovanja sa ciljem racionalizacije, tržišnu prednost Poslovnog sistema Swisslion -Takovo čini:
• Velika paleta proizvoda sa statusom brenda i tržišnog lidera različitih prehrambenih kategorija
• Standardno visok kvalitet poizvoda što je imalo za rezultat poverenje i privrženost potrošača
• Razvijena mikrodistribucija u zemlji i regionu
• Fleksibilnost u poslovanju i brzo prilagođavanje
• Obučen, obrazovan, mlad i zadovoljan tehničko tehnološki i tržišno marketinški tim sa snažno razvijenim osećajem pripadnosti sistemu
• Primena evropskih standarda u proizvodnji i organizaciji (ISO, HACCP)

Poslovni sistem Swisslion- Takovo pored proizvodnih pogona u Srbiji, i sopstvene maloprodajne mreže, trenutno sa vise od 90 objekata na prostoru čitave Srbije, raspolaže sa proizvodnim i tržišnim kapacitetima i u regionu (ex YU republike). Zahvaljujući ulaganjima kapitala i van granica naše zemlje, srpsku privredu i kapital predstavlja na dostojanstven način.

Poslovni sistem Swisslion -Takovo je jedan od najvećih izvoznika finalnih proizvoda, i to ne samo na tržište ex YU republika već i na tržišta EU, Rusije i svih ostalih kontinenata.

Pored izvoza sopstvenih finalnih proizvoda Poslovni sistem Swisslion -Takovo razvija i proizvodnju na principima proizvodne kooperacije i to kako sa velikim trgovačkim lancima tako i sa mnogim renomiranim proizvođačima hrane. Velika pažnja se posvećuje i prepoznavanju navika i mentaliteta potrošnje na stranim tržištima i njihove specifičnosti i konstantno se sprovode procesi prilagodjavanja palete proizvoda, sirovinskog sastava i samog ukusa finalnih proizvoda zahtevima potrošača na svakom pojedinačnom tržištu.

Poslovni sistem Swisslion -Takovo predstavlaj poželjnog , kvalitetnog i stabilnog partnera u svakom pogledu. Cilj Poslovnog sistema Swisslion -Takovo je da u narednim godinama novim ulaganjima u proces proizvodnje, tržišne kanale i potrošače potvrdi odnosno zadrži stečenu  poziciju lidera u prehrambenoj industriji, kao i da na svetskom tržištu dokaže vrednost, kvalitet i cenu proizvoda iz Srbije.